Πρόγραμμα επιδότησης επιχειρήσεων μέσω ΕΣΠΑ για δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος

από | Δεκ 20, 2020 | Επιδοτήσεις

Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξή του, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ανακοίνωσε ότι αναμένεται ένα νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων λιανεμπορίου, για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος ή ιστοσελίδας. Το ύψος της επιδότησης για κάθε επιχείρηση θα είναι 5.000,00€, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, μόνο το 20% των επιχειρήσεων στη χώρα μας διαθέτη ηλεκτρονικό κατάστημα. Είναι λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία για όλες τις μικρές & μεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα, να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Η Koslogic, μπορεί να σας βοηθήσει, αναλύοντάς σας περισσότερες λεπτομέρειες και δεδομένα, έτσι ώστε να κατανοήσετε πλήρως την έννοια του ηλεκτρονικού καταστήματος, τι να προσέξετε, πως θα υλοποιηθεί κτλ. Στην περίπτωση που αποφασίσετε να μας εμπιστευθείτε για αυτό το ταξίδι που ονομάζεται ηλεκτρονικό επιχειρείν να είστε βέβαιοι πως έχετε ένα αξιόπιστο συνεργάτη στο πλευρό σας, με υψηλή τεχνογνωσία και πολύ δυναμική εργαλειοθήκη για να πετύχουμε τους στόχους σας.

Για να κάνουμε μαζί αυτό το πρώτο βήμα, πατήστε σε αυτό το σύνδεσμό, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα και στείλτε μας το μήνυμά σας ή τηλεφωνήστε μας. Είμαστε μαζί σε αυτό τεχνολογικό μονοπάτι.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Share This