Οι Υπηρεσίες μας

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

F

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Εξελίσσουμε τεχνολογικά την επιχείρησή σας. Δημιουργούμε τις συνθήκες, την στρατηγική, την τεχνογνωσία και τα εργαλέια για να φτάσουμε την επιχείρησή σας στο μέγιστο βαθμό εξυπηρέτησης των πελατών και των συνεργατών σας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ

Δομημένη Καλωδίωση

Εγκαθιστούμε την απαραίτητη καλωδίωση για την επιχείρησή σας, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την ταχύτερη, ασφαλέστερη και ομαλότερη μεταφορά των δεδομένων σας.

Ασύρματες Ζεύξεις

Εκτός από την δομημένη καλωδίωση μιας εγκατάστασης, χρειάζεται πλέον και ένα σωστά δομημένο και ασφαλές ασύρματο δίκτυο, για την διασύνδεση όλων των φορητών και έξυπνων συσκευών σάς καθώς και τους πελάτες σας.

Συστήματα Διακομιστών (Servers)

Το επόμενο βήμα μετά την καλωδίωση και την ασύρματη δικτύωση είναι να δημιουργήσουμε ένα σύμπλεγμα διακομιστών (συστήματα server ή αλλιώς server cluster), έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την ομαλότερη και ασφαλέστερη καθημερινή εργασία του προσωπικού της επιχείρησής σας.

Τηλεφωνικά Κέντρα VoIP

Σαφώς παράλληλα με όλα τα προηγούμενα βήματα, για να μπορεί μια επιχείρηση να θεωρείτε “επιχείρηση”, χρειάζεται και ένα σύστημα τηλεφωνίας που να είναι ασφαλές, αξιόπιστο και εύχρηστο, για την διαχείριση όλων των εσωτερικών και εξωτερικών κλήσεων. 

Cloud Υποδομή

Βεβαίως από μια σύγχρονη υποδομή, δεν μπορεί να λείπει μια cloud υποδομή, σε συνδυασμό με μια συμβατική υποδομή (το λεγόμενο hybrid cloud) ή και μόνη της, από μια επιχείρηση. Το cloud είναι εδώ, πιο δυναμικό και πιο έξυπνο από ποτέ, για να υποστηρίξει τις ανάγκες τις επιχείρησης σας, σε βαθμό που δεν μπορεί μια συμβατική υποδομή από μόνη της.

Κλειστά Κυκλώματα Παρακολούθησης

Μια επιχείρηση για να διατηρήσει την ασφάλεια της, όσων αφορά το προσωπικό της και τα δεδομένα της, σίγουρα θα χρειαστεί ένα ασφαλές, κλειστό κύκλωμα καμερών για να παρακολουθεί τους χώρους της, χωρίς να προσβάλλει τα δικαιώματα του κάθε εργαζόμενου και κάθε πελάτη.

Διαχείριση & Συντήρηση

Εφόσον έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε να υλοποιήσει όλα τα απαραίτητα για την υποδομή μας, πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι αυτά θα λειτουργούν ομαλά και θα παραμένουν ασφαλή μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα και χρόνο με το χρόνο. Μπορούμε να αναλάβουμε την διαχείριση και τη συντήρηση όλων των συστημάτων σας, έτσι ώστε να νιώθετε ασφαλείς ότι η επιχείρησή σας δεν θα σταματήσει να λειτουργεί.

Εκπαίδευση

Στο τέλος έρχεται η εκπαίδευση. Είναι και αυτή εξίσου σημαντική με όλα τα άλλα. Εμείς θα εκπαιδεύσουμε εσάς και τους εργαζόμενούς σας έτσι ώστε να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στις επαγγλεματικές τους υποχρεώσεις, που αφορούν το τεχνολογικό μέρος της επιχείρησής σας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Δημιουργία Ιστοσελίδας

Μια επιχείρηση για να ολοκληρώσει την επιχειρηματική της εικόνα, χρειάζεται μια ιστοσελίδα, έτσι ώστε να μπορούν οι πελάτες και οι υποψήφιοι πελάτες της να βρουν πληροφορίες, να ενημερωθούν και να επικοινωνήσουν.

Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Εφτασε επιτέλους η στιγμή για κάθε επιχείρηση, να αυξήσει τους πελάτες της και κατ’ επέκταση τις πωλήσεις της χωρίς όρια. Χρησημοποιόντας τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Ανάπτυξη Web & Mobile Εφαρμογών

Δημιουργούμε την ιδέα που έχετε σε εφαρμογή για το Web ή για iOS & Android. Είτε πρόκειται για μια επιχειρηματική ιδέα (startup) είτε για μια απλή ιδέα, μπορούμε να την κάνουμε πραγματικότητα μαζί.

Ψηφιακό Marketing

Σίγουρα θα έρθει η στιγμή αργά ή γρήγορα που θα αναρωτηθείτε, “τί μπορώ να κάνω για να αυξήσω τις πωλήσεις μου;”, “τι μπορώ να κάνω για να έχω μεγαλύτερο κοινό που θα μαθαίνει τα νέα που δημοσιεύω;” Έχουμε την απάντηση!

Share This